Nieuwe Slimme Thermometers

De winter is hier, dus is het tijd om het warm te houden en geld te besparen. Een slimme thermometer helpt je niet alleen je temperatuur onder controle te houden met je smartphone, pc of tablet – maar helpt je ook geld te besparen op je energierekening. Dit is omdat deze devices je temperatuur  en je luchtvochtigheid monitoren in en buiten je woning.

Laatste nieuws over slimme thermometers en thermostaten: 

  • Ecobee heeft gezegd dat hun slimme thermostaten zal werken met Google Assistant. Mensen die beschikken over google Home kunnen nu door spraaktechnologie de temperatuur van hun thermostaten wijzigen.
  • Door gebruik te maken van deze technologie op thermostaten is er ook een grote voorruitgang op thermometers, er zijn nu nieuwe digital thermometers die alles automatisch doen voor het meten van de temperatuur.

Door deze grote veranderingen in de technologie van thermometers door het IOT (internet of things) zal de wereld er niet meer hetzelfde uitzien in de toekomst. Met dat alles nu aan elkaar wordt gekoppeld door elk aparaat internet te geven is uitstekend. Alle data kan nu worden opgeslaan en geanalyseerd. Veel energie zal kunnen bespaart worden door gebruik te maken van deze slimme thermostaten.

Vooruitgang in technologie door IOT?

Wat zijn een van de kerndata dat we kunnen analyseren door het gebruik maken van deze nieuwe software en hardware. Een belangrijk punt om bij stil te staan is dat we nu alles gaan kunnen analyzeren, kijken hoe lang het duurt om je huis op te warmen. Als je dit weet kan je makkelijk bepalen hoe lang voordat je terug komt van vakantie je huis verwarming terug moet aansteken. Ook kan je makkelijk zien wat altijd de gemiddelde temperatuur is in je woning.

We kunnen ook momenten bepalen van energieverlies, dit is nu het probleem in de wereld. We hebben geen idee waar alle energie verloren gaat. Er is zoveel overproductie.

 

 

Add a Comment