Slimme ondernemers maken vergelijkwebsite voor Apple Producten

veilig shoppen online

Je kent het wel, je gaat op zoek naar een nieuwe iPhone, iPad of iMac maar waar in hemelsnaam koop je die?

Je gaat naar elke website online, en het is moeilijk om ze te vergelijken. Of je hebt letterlijk 3 verschillende schermen nodig om een overzicht te behouden. Maar dit is niet langer nodig, er zijn verschillende vergelijk websites op de markt die je helpen om producten te vergelijken voor Apple.

Bijvoorbeeld: 

Op de Belgische websites kan je ipad kopen aan de laagste prijs, door verschillende webshops te vergelijken zoals Coolblue, Mediamarkt, .. Dit is super handig, zo heb ik al veel tijd bespaart in mijn leven. Applekopen.be is niet het enige voorbeeld van zo’n website, je hebt natuurlijk veel andere. Maar de meeste zijn niet zo handig opgebouwd als deze website. In Nederland daarintegen heb je wel een hoop shops die het zelfs beter doen.

Waar moet je op letten bij het aankopen via een vergelijk website:

Het is belangrijk dat je met verschillende factoren rekening houd voordat je een vergelijk website blindelings vertrouwd. Een van deze factoren is, ken je de winkel naar waar hij doorlinkt?

Als je de winkel niet kent en de prijs is ongeloofelijk laag, dan gaat er bij mij al een belletje rinkelen. Volg zeker de volgende tips bij het aankopen online. Jammergenoeg gebeuren er ontzettend veel scams in de online wereld. Daarom moet je echt goed opletten aan wie je je informatie geeft. Zeker kijken of de website een SSL certificaat heeft wanneer je er je credit card gegevens geeft.

Er zijn 3 verschillende soorten SSL certificaten: 

1: Not Secure

2: Secure (SSL certificaat aanwezig)

3: Het 3de en meest veilige SSL certificaat is een SSL certificaat die de naam van de website bevat. Zie onderstaand voorbeeld voor de website van Coolblue:

Daarom als je denkt dat je op een onveilige website zit, bijvoorbeeld van Coolblue en je ziet geen SSL certificaat mag je er zeker van zijn dat je op een valse website zit. Daarom raad ik aan als je nu een telefoon, iPhone of eender welk ander toestel online koopt altijd goed opletten dat je op de juiste website zit. Dit kan je veel geld besparen.

Als je de winkel niet herkent Google eerst de naam van de winkel voordat je er iets koopt. Mijn gouden regel is, geloof geen enkele website online die je niet kent. Andere tips die je kunnen helpen online is kijken naar de Facebook pagina. Heeft de website ontzettend veel likes dan is het ook meer vertrouwbaar dan een website zonder Facebook pagina en likes.

Dus zoek zeker naar online ervaringen over de webshop. Dit kan je helpen bij het evalueren van een website ook van de kwaliteit van het product. Zeker als je parfum koopt etc, en de prijs is super goedkoop kan het goed zijn dat je het wel zal ontvangen maar dat het namaak is.

Hosting van de Website

Hoe sneller de website laadt in veel gevallen betekend dat de hosting beter is. Er zijn verschillende soorten hosting, voor een prijsvergelijk website die geen voorraad heeft zal dit waarschijnlijk een shared hosting platform zijn.

Wat is shared hosting

Shared hosting wil zeggen dat de website samen met andere websites op hetzelfde hosting platform staan. Ze delen hetzelfde IP adres. Binnenkort zullen we een nieuwe artikel schrijven op Twitter en Facebook over hosting. Hou onze social media in de gaten we zullen binnenkort een bericht plaatsen op drhosting.be over shared hosting.

Wat is Cloud hosting

Cloud hosting is meer een manier om servers te configureren, maar met het feit dat het “cloud” hosting wordt genoemd, is dat waarschijnlijk wat je gewend bent.

In typische serverconfiguraties (zoals shared hosting) bent u beperkt tot de fysieke beperkingen van de server waarop uw site wordt gehost. Bij cloud-hosting vertrouwt u op een unieke serverconfiguratie waarmee u van meerdere verschillende servers kunt profiteren, wat resulteert in een betaalbare hostingoplossing die ook schaalbaar en ongelooflijk betrouwbaar is.

De eenvoudigste cloudhostedefinitie zou een netwerk van virtuele servers kunnen zijn die gebruikmaken van een onderliggend netwerk van fysieke servers. De mate waarin u dit netwerk aanboort, hangt af van de werkelijke behoeften van de website en kan dienovereenkomstig worden opgeschaald of verlaagd.

Op technisch niveau zijn de resources die nodig zijn om uw website te laten functioneren, verspreid over meerdere externe servers en zijn deze bronnen even groot als ze nodig zijn. Omdat uw website niet afhankelijk is van een enkele server, maar een netwerk van servers, wordt dit netwerk van servers de cloud genoemd.

 

 

 

Add a Comment